Over ons

Waarom kiezen voor Prof PC?

Prof PC is reeds 13 jaar een begrip in de regio als het gaat om professionele ICT services.
De kwaliteit van onze dienstverlening alsmede de persoonlijke aandacht voor de klant staan hoog bij ons in het vaandel.
Prof PC heeft als doelstelling u geheel te ontzorgen op ICT gebied.
Uw wensen vertalen wij naar een product en oplossing.
Wij doen dit voor de MKB-er als ook voor de particulier.

Een oud gezegde luid; “koop bij de man die hem ook repareren kan”

Naast onze dienstverlening in ons Service Center (zie onze openingstijden bij contact) bieden wij u ook Service op afstand.
Dit doen wij middels de applicatie hulp-op-afstand Prof PC. Service op locatie behoort daarnaast ook tot de mogelijkheden.

Wij zijn merk onafhankelijk en repareren alle merken!
Wij hebben uw reparatie veelal binnen twee tot vier werkdagen klaar. Bij reparatie krijgt u vooraf een kostenbegroting.

Indien uw apparatuur aan vervanging toe is, bent u bij ons op de juiste plaats.
Wij geven u advies over de aanschaf van een nieuwe laptop, tablet, desktop en randapparatuur.
U heeft bij ons de keuze uit verschillende afleverpakketten.
Hiermee kunt u direct aan de slag kunt met uw nieuwe laptop en/of PC.
Het overzetten van data zoals: documenten, afbeeldingen, favorieten en email behoort bij ons tot de aflevermogelijkheid.
Tevens kunt u ervoor kiezen dat wij uw nieuwe laptop en/of PC thuis afleveren/aansluiten.

Wij zijn reeds 13 jaar gespecialiseerd in het leveren van maatwerk! Daarom kan de fanatieke gamer ook bij ons terecht voor een game-pc! Daarnaast leveren wij ook krachtige workstation op maat voor bijvoorbeeld applicaties zoals AutoCAD, SolidWorks enz.

Heeft u een slechte internetverbinding of een zeer slecht WIFI signaal? Prof PC komt bij u op locatie om dit te verhelpen!

Oplossingen voor de lokale ondernemer:

Ook zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsnetwerken, server migraties, online data storage, online data back-up en online werkplekken. Prof PC heeft een breed scala aan oplossingen om u als ondernemer te ontzorgen op ICT gebied.

Wij informeren u graag in een persoonlijk inventariserend gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wij zijn werkzaam in de regio OverBetuwe, NederBetuwe, Lingewaard, Rhenen, Liemers, Nijmegen-Noord, Arnhem en Oosterbeek.

Het ICT Keurmerk is ontstaan door de steeds meer toenemende internetonveiligheid. Onderzoek wijst uit dat meer dan 95% van de consumenten hun computerbeveiliging niet up-to-date hebben.

Internetcriminelen worden steeds slimmer en indien u er niets tegen doet gaan zij er vandoor met uw persoonlijke gegevens, waardoor identiteitsfraude mogelijk wordt. Voor alle ICT-apparatuur geldt dat deze gehackt kan worden; het antwoord daarop is het ICT Keurmerk.Het ICT Keurmerk is een keurmerk voor ICT-appartuur die voldoet aan de beste mogelijke  beveiliging voor consumenten. De apparatuur zal moeten voldoen aan diverse eisen die door de Keurmeester is vastgesteld. Zie het als een APK-keuring, net als bij uw auto. Het ICT Keurmerk geeft geen absolute garantie dat er geen mankement meer zal optreden, maar het is het maximaal haalbare. Dit is voor u een zekerheid dat u dit kan voorkomen. Voorkomen is namelijk beter dan genezen.

© Prof PC - 2020

Website door Prof PC